“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

5 Μαΐ 2010

The style must go on ...

Οι ημέρες που περνάμε είναι δύσκολες. Ορθά μπορεί να διερωτάται κάποιος αν υπάρχει θέση για posts που αναφέρονται στο στυλ, το οποίο για να αναπτυχθεί θέλει ένα σταθερό περιβάλλον και κάλυψη των πρωταρχικών αναγκών ασφάλειας. Με λίγα λόγια … τι μιλάμε για chic in greek αφού σε λίγο, όπως πάμε, δεν θα υπάρχει Greece.
 
Επειδή ακολουθώντας αυτό τον συλλογισμό, το επόμενο στάδιο είναι η βαριά κατάθλιψη, το chic-in-greek ανθίσταται σθεναρά να μπει σε αυτή την λογική και θα συνεχίζει να ασχολείται με θέματα πολιτισμού και ευζωίας. Γιατί αν όλοι πιστέψουμε ότι είμαστε Καμπούλ ... θα γίνουμε.
 
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια προηγούμενων post για το σωστό μήκος των μανικιών και του παντελονιού παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες από ένα … άγαλμα (!) στην Ατλάντα προς τιμήν πρώην δημάρχου.

Προφανώς ο δημιουργός του είχε άριστη γνώση των βασικών αυτών αντρικών θεμάτων (και ο δήμαρχος θα πρέπει να ήταν καλοντυμένος … καμία σχέση δηλαδή με τον δικό μας).


Το σωστό μήκος για το παντελόνι. Ένα μικρό σπάσιμο μπροστά είναι αρκετό ώστε να φαίνεται και το παπούτσι



Στο μανίκι το πουκάμισο θα πρέπει να προβάλει κάτω από το σακάκι

2 σχόλια:

crispy είπε...

Φυσικά θα αντισταθούμε! Με στυλ αλλά και χιούμορ! Ε , αυτό δεν το φανταζόμουν , ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μαθήματα στυλ από ένα ...άγαλμα!
Για τον δήμαρχο Αθηνών το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μακράν ο χειρότερος ever. Και δεν εννοώ μόνο το ντύσιμό του...

chic in greek είπε...

Δυστυχώς αποδείχθηκε ... πατάτα. Κάτι ακούγεται ότι τη θέση ορέγεται ο Σπηλιωτόπουλος ... Οϊμέ!!!!!!