“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

3 Μαΐ 2010

Μικρές λύσεις για τα ... δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Τι είναι αυτό, άραγε;

                                       Στήριγμα τσάντας, αξίας 16 euro.

Μα ένα bag holder ή, επί το ελληνικότερον, στήριγμα τσάντας! Όλες μας, κατά την έξοδό μας σε εστιατόρια, καφέ και μπαράκια, έχουμε αναρωτηθεί 'μα που θα βάλω την τσάντα μου;'. Η έξτρα καρέκλα δεν είναι ποτέ δεδομένη και πολλές φορές έχουμε καταλήξει να ακουμπάμε τις πολυαγαπημένες μας στο ... βρώμικο πάτωμα. Φρίκη!




Ειδικά τώρα που τα πράγματα στην ελληνική οικονομία σφίγγουν, το bag holder μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση σε καλή κατάσταση των δερμάτινων επενδύσεών μας.


Το είχα πρωτοδεί πριν δυο χρόνια, το χρησιμοποιούσε μια κυρία γνωστή μου -το είχε αγοράσει σε μία αθηναϊκή μπουτίκ - αλλά δεν του είχα δώσει την δέουσα προσοχή. Τώρα όμως που έπεσα πάνω του στα Macy's, δεν το άφησα.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης προσφέρθηκε αφιλοκερδώς η μπλε Sonia Rykiel από υπέροχα μαλακό δέρμα.

4 σχόλια:

Lopi είπε...

Όχι ότι τα πολυπιστεύω αυτά, αλλά είπα να το αναφέρω γιατί είναι σχετικό:
Το feng shui λέει ότι δεν πρέπει να αφήνουμε την τσάντα μας στο πάτωμα, γιατί θα μας φύγουν τα λεφτά.
Βέβαια, σε δεύτερη ανάγνωση, έχει μια λογική - όπως άλλωστε όλες οι λαϊκές σοφίες - καθότι αν την αφήνουμε στο πάτωμα πρώτον χαλάει (όπως πολύ σωστά παρατήρησες και εσύ) και δεύτερον δεν είναι στο άμεσο οπτικό μας πεδίο, άρα κινδυνεύει από επιτήδειους.

Σωστή η εφεύρεση λοιπόν!

madame De Kourelle είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Για την εκτός οπτικού πεδίου τσάντα και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Ομιλεί μια παθούσα..(προσωπικά, την είχα τοποθετήσει σε διπλανή καρέκλα και από πάνω της έπεφτε μπουφάν αλλά και άλλες σακούλες με ψώνια. Εξαφανίστηκε με αριστοτεχνικό τρόπο...Μάστορεεεες!)

natalie είπε...

Τέλειο! Στο εξωτερικό πάντως έχω δει σε πολλά μαγαζιά ενσωματωμένους γάντζους στα τραπέζια για τις τσάντες. Αμαρτία να τις αφήνεις κάτω!

crispy είπε...

Παράξενο πώς ένα φαινομενικά ασήμαντο ζήτημα μπορεί να γίνει μεγάλος μπελάς! Πραγματικά πόσες φορές σε εστιατόρια κλπ έχω βρεθεί στην αμήχανη θέση να μην ξέρω πού να ακουμπήσω την τσάντα μου.
Έχει δίκιο η Natalie , στο εξωτερικό , τις περισσότερες φορές τα τραπέζια έχουν ενσωματωμένους γάντζους.