“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

11 Μαΐ 2010

Μετά το 'Γκούτσι φόρεμα' παρακαλείται ο κ. Μαζωνάκης να υμνήσει και την Γκούτσι ζώνη!

Ωραία ζώνη, ε; Ιδιαίτερα αν είσαι κομμωτής, λαϊκός τραγουδιστής, παρουσιαστής σε πρωινάδικο και γενικότερα αν ασχολείσαι στην ελληνική ‘βιομηχανία του θεάματος’ μία ζώνη Gucci με τεράστιο G ως αγκράφα είναι απαραίτητο αξεσουάρ.
Δεν πάει όμως (με τίποτα) με κοστούμι και φορεμένο από έναν 55άρη πολιτικό που συνοδεύει τον αρχηγό του κόμματός του βγαίνοντας από την πρόσφατη συνάντηση πολιτικών αρχηγών. Για όσους δεν το καταλάβατε πρόκειται για τον…..

... κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο

Επίσης ένα ακόμα στυλιστικό λάθος είναι το ρεβέρ στο παντελόνι του.

Το chic-in-greek είναι υπέρ του ρεβέρ, θεωρεί ότι προσθέτει στην εμφάνιση, όμως αντικειμενικά αφαιρεί σε ύψος, διότι δημιουργεί οριζόντιες γραμμές και διακόπτει τη γραμμή του ποδιού. Αν λοιπόν είσαι γύρω στο 1,60 με 1,65 όπως ο εικονιζόμενος πολιτικός καλύτερα να το αποφεύγεις.

Λόγω θεματικής συνάφειας, δηλαδή έξοδος από το προεδρικό μέγαρο μετά την συνάντηση των αρχηγών, παραθέτουμε και την παρακάτω φωτογραφία. Συγκρίνετε τον κ. Καρατζαφέρη και τον συνοδό του στα δεξιά, με τα άθλια από πλευράς εφαρμογής (και όχι μόνο) κοστούμια τους, με τον κύριο αριστερά. Καμία σχέση! Ξαναλέμε λοιπόν ότι το βασικότερο όλων σε ένα ρούχο είναι η σωστή εφαρμογή.

5 σχόλια:

meraldia είπε...

Η σύγκριση στην τρίτη φωτογραφία είναι περιττή.. Ειδικά το κοστούμι του συνοδού, άστα να πάνε!

Giannis είπε...

οχι μονο φοραει τη gucci ζωνη, τι επιδειξη νεοπλουτισμου και αυτη!, αλλα περπαταει ανεμελος με το κοστουμι ανοικτο, βγαινοντας μαλιστα απο επισημη συναντηση, που πρεπει καποιοι τυποι να τηρουνται παντα!

chic in greek είπε...

Όντως meraldia. Αν το κοστούμι του δεν είναι δανικό ή αν δεν συρρικνώθηκε ο ίδιος από τότε που έφυγε από το σπίτι, είναι να απορεί κανείς πως αγόρασε κάτι τόσο φαρδύ και μεγάλο! Ακόμα και ο πλέον κακοπροαίρετος πωλητής δε θα συμφωνούσε σε μια τέτοια αγορά.

Giannis έχεις απόλυτο δίκιο. Πέραν του ότι είναι επίσημη συνάντηση και όπως πολύ σωστά αναφέρεις οι τύποι πρέπει να τηρούνται (άλλωστε δεν πήγε με το ζόρι εκεί ... το προσπάθησε πολύ ... μα πάρα πολύ), τα σακάκια φτιάχνονται για να φοριούνται κουμπωμένα. Δείχνουν πολύ καλύτερα, κρύβουν τα παραπανίσια κιλά και μπορούν να δημιουργήσουν τη ψευδαίσθηση επιπλόν ύψους σε αυτόν που τα φοράει, ιδιότητες για τις οποίες δεν θα έπρεπε να αδιαφορεί ο κ. Παναγιωτόπουλος

crispy είπε...

''Παραπανίσια κιλά'' : Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι πολιτικοί μας αγνοούν τόσο πολυ τη σιλουέτα τους μόλις καθίσουν στα έδρανα της Βουλής. Έχω βαρεθεί να βλέπω υπερτροφικούς πολιτικούς με φαρδιές λεκάνες- ό,τι χειρότερο για το αντρικό σωματότυπο!
Όσο για τη ζώνη συμφωνώ με τον giannis , είναι καθαρά επίδειξη νεοπλουτισμού - κάτι μου λέει ότι η επιλογή είναι κάπως παράταιρη, ανόητη ίσως;

FFR είπε...

χαχαχαχαχα! απιστευτο post!!!!!!!!!!

www.fashionfirstrow.com