“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

17 Μαΐ 2010

Chip chic


Δυο μερίδες καβούρια Ατλαντικού στα κάρβουνα (κατεψυγμένα, φυσικά), μία καλαμαράκια και μια πικάντικη σαλάτα λάχανο: (12 επί 2) + 7 + 3 = 34€ ! Μη μου πείτε, ό,τι πρέπει για ημέρες οικονομικής ύφεσης, ε;. Ένα chip gourmet, σε ταβέρνα του Αιγάλεω ένα μεσημεράκι Σαββάτου. Κι υπάρχουν ακόμη τέτοια μέρη και καλόν είναι ν'αρχίσουμε να τα ξαναθυμόμαστε...




(Ο "Αποστόλης" ή "Καβουροχειρουργός" στη Μεγ.Αλεξάνδρου 25 στο Αιγάλεω)

3 σχόλια:

crispy είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Καιρός να ξαναθυμηθούμε μέρη που με χαμηλούς τόνους και χαμηλές τιμές προσφέρουν μια απλή , τίμια και νόστιμη κουζίνα χωρίς να πουλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Διότι φάγαμε πολλά τέτοια ''φύκια'' τα τελευταία χρόνια κι ενίοτε τα ακριβοπληρώσαμε.

Sweet and bitter είπε...

Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο (νομίζω στη Lifo) σχετικά με την οικονομική κρίση και γνωστοί σεφ έλεγαν ότι τώρα θα φανεί ποιος είναι πραγματικά ικανός να δημιουργήσει από το "τίποτα" και ποιος βασίζεται μόνο σε ακριβά υλικά.
Ωραία φαίνεται η ταβέρνα! Απλά τώρα θα ψάχνουμε πιο συνειδητοποιημένα τέτοια μέρη - δεν είναι κακό αυτό!

chic in greek είπε...

Έτσι είναι. Άλλωστε είναι εύκολο να βρεις καλό φαγητό άμα πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά. Το δύσκολο είναι να αναπτύξεις κριτήριο για να μπορείς να εκτιμήσεις όχι μόνο ό,τι λάμπει.