“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

15 Μαΐ 2010

Handbag on a budget

Θα ήθελα να αρχίσω αυτό το post με την εισαγωγή ενός τραγουδιού του Ρουβά: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...!" Διότι, πως να το κάνωμεν, οι καιροί χαλεποί για την πλειονότητα των Ελλήνων και φυσικά και για όσους αγαπούν την ποιότητα σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Βέβαια, τώρα θα δικαιωθεί το ρητό των Βρετανών "δεν είμαστε πλούσιοι για να αγοράζουμε φθηνά!". 'Ο,τι έχουμε ακριβοπληρώσει -υπό τον όρο ότι η τιμή ανταποκρινόταν στην ποιότητα κι δεν επρόκειτο περί παραφουσκωμένης μπούρδας που κάποιος ξύπνιος Ελληνας εισαγωγέας μας 'πάσαρε' σε στιγμή αδυναμίας- θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους τα χρόνια που έρχονται: Με λίγη φροντίδα θα διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση και θα μας εξυπηρετήσει για πολύ καιρό.

Επειδή όμως η ψυχολογική ανάγκη για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας θα υπάρχει πάντα, συχνά μπορούμε να είμαστε πιστοί στο στυλ που προτιμάμε κάνοντας 'απιστίες' σε συγκεκριμένες φίρμες...Για παράδειγμα αυτή η Louboutin των 1330 euro.
Mπορεί να διαθέτει άψογο δέρμα και φινέτσα αλλά σχεδιαστικά, σε αδρές γραμμές δε διαφέρει πολύ από την Gerard Darel (Μidday) των 380-440 euro ...

την οποία έχουν τιμήσει δεόντως οι χολυγουντιανές celebrity όπως πχ η Κάμερον Ντιάζ ...

και η Εύα Λονγκόρια...


Η γαλική φίρμα Gerard Darel είναι επίσης πολύ δημοφιλής στις Παριζιάνες, απ'ό,τι διαπίστωσα κι η ίδια πρόσφατα. Στην Ελλάδα, είχα δει τις τσάντες της στα Hondoς μάλλον παραπεταμένες...θύματα του κακού μάρκετινγ. Οχι ότι κι οι Darel είναι φθηνές αλλά σίγουρα είναι value for money!

1 σχόλιο:

FFR είπε...

να τις δούμε λοιπόν........

www.fashionfirstrow.com