“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

18 Ιουλ 2010

Γόβες για το γραφείο

Από τις φθινοπωρινές-χειμωνιάτικες κολεξιόν διάλεξα μερικές γόβες που θα μπορούσαν να φορεθούν στο γραφείο, χωρίς δηλαδή τεράστια τακούνια ή πολύ φορτωμένες. Η γόβα που συνδυάζει στοιχεία loafer και πλατφόρμας είναι trend φέτος.


Bottega Veneta

Burberry

Burberry

Gucci

Gucci

Gucci

Jimmy Choo

R. Lauren

Prada

Prada

Salvatore Ferragamo

Βέβαια στην Ελλάδα το επαγγελματικό ντύσιμο στις γυναίκες δεν είναι τόσο διαδεδομένο, περιορίζεται σε συγκεκριμένους χώρους όπως στις τράπεζες, δικαστήρια, στα υψηλόβαθμα στελέχη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Τις προάλλες είδα σε δημόσια υπηρεσία υπάλληλο που περιέφερε το σαρκίο του εντός ενός γκρι βρακιού. Ήταν κάτι ανάμεσα σε κάπρι και βερμούδα, αλλά δε θα μπορούσε κανείς να αποφανθεί στα σίγουρα καθώς ο συγκεκριμένος ήταν κοντοστούπης και οπωσδήποτε το συγκεκριμένο ρούχο δεν προοριζόταν για τα ... εκατοστά του. Βέβαια υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που είναι εξαιρετικά καλοντυμένοι όπως πχ η κυρία του υπουργείου υγείας, η οποία είχε γίνει θέμα προσφάτως για τη συμμετοχή της σε... 31 επιτροπές, η οποία κυκλοφορούσε με αυθεντική Chanel jumbo. Tυχαίο; Δεν νομίζω!

Η Nicole Richie με Chanel Jumbo. Δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ελλάδας που αντέχουν την αγορά ενός τόσο ακριβού κομματιού.

2 σχόλια:

crispy είπε...

Οι γόβες είναι όλες υπέροχες! Πραγματικά!
Το τι ντύσιμο έχω δει σε δημόσιες υπηρεσίες δε λέγεται! Από τσαπατσούλικο ντύσιμο -πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι , δεν βλέπει τι βγάζει από την ντουλάπα- μέχρι λερωμένα ρούχα ή κακοσιδερωμένα και βέβαια τώρα το καλοκαίρι βλέπει κανείς κάποιους με ντύσιμο ''μετά το σχόλασμα πάω για μπάνιο'' , σαγιονάρα κλπ

madame De Kourelle είπε...

Ένα άλλο στυλ εν αφθονία, είναι κι εκείνο της υπαλλήλου-τσούλας! Εξωφρενικά μακιγιάζ, τακουνάρες, τοπ κοντά με τις μέσες έξω, skinny jeans και τσίκλα! Θες είναι η υπάλληλος που έχει ως πρότυπο τη γραμματέα που τύλιξε το πάμπλουτο αφεντικό/υπουργό κλπ, θες είναι αδυναμία διάκρισης δημόσιας και ιδιωτικής ζωής ή εργασίας και clubbing/mpouzoukia ...το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιαισθητικό. Όχι για όλους προφανώς καθώς όπως προαναφέραμε το είδος αφθονεί.