“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

4 Ιουλ 2010

Περασμένα μεγαλεία!

Η Ρόδος, με οικονομικούς όρους, είναι αυτό που λέμε "βαριά τουριστική βιομηχανία". Μια βόλτα στο Φαληράκι, με τα παρατεταγμένα πολυτελή ξενοδοχεία των εκατοντάδων κλινών το επιβεβαιώνει. Το νησί έχει υποδομές εντυπωσιακές. Κόσμο για να ξοδέψει όμως, δεν έχει. Αυτή ήταν κι η πρώτη μας εντύπωση από τη Ρόδο, στην οποία βρεθήκαμε προσφάτως για λίγες ημέρες. Στην παλιά πόλη, για παράδειγμα, πόλο έλξης για κάθε βαλάντιο, η ποιότητα των τουριστών ήταν μάλλον χαμηλή και στην καλύτερη περίπτωση μικρομεσαία. Οι ντόπιοι μιλάνε για αύξηση της τουριστικής κίνησης . Καλοί επαγγελματίες, οι Ροδίτες ξενοδόχοι έριξαν εγκαίρως τις τιμές κι έτσι εξασφάλισαν πληρότητα. Φευ, οι υπηρεσίες τους απευθύνονται πλέον σε άλλες κατηγορίες τουριστών.
 Λαμέ φόρεμα, καλσόν με πέδιλο στους 40 βαθμούς ... Αγγλίδες!

Καυτή (μίνι) Ρωσίδα με δωδεκάποντο στα καλτερίμια μαζί με greek lover

Κι όμως. Η τουριστική ζωγραφική συνεχίζει να έχει φανατικό κοινό


Mistress style στα σοκάκια της παλιάς πόλης

Η πλήρης αποενοχοποίηση ...
του συνδυασμού καρό με καρό

Φρικιά εγχώριας προέλευσης (είπαν να κάνουν την υπάρβαση και πετάχτηκαν στην Ρόδο πριν την Ανάφη) 

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η φωτογραφία αφορά  θαμώνα σουβλατζίδικου

Παρατηρήσαμε μια νέα τάση ...
... η οποία θέλει να φοριέται εσώρουχο μέσα από το μαγιό!

7 σχόλια:

Snaporaz είπε...

Τα παπούτσια αυτής από το σουβλατζίδικο πρέπει να έχουν και αεροσόλα, αν βλέπω καλά

meraldia είπε...

Ήθελα να 'ξερα ποιος έκανε μόδα αυτά τα ανεκδιήγητα λαστιχένια παπούτσια-σαμπό, ούτε ξέρω πώς να τα ονομάσω. Έλεος.

crispy είπε...

Ε , καλά αυτό δεν το πιστεύω!!! Η Αγγλίδα φορά καλσόν στους 40 βαθμούς , ενώ στη χώρα της με 10 βαθμούς κυκλοφορεί ...άκαλτση και με πέδιλα- το έχω δει!
Α , αυτή την τελευταία τάση -εσώρουχο κάτω από μαγιό- την έχουμε ''τσεκάρει'' από πέρσι! Το must είναι ότι το σορτς πρέπει να είναι ελαφρώς κατεβασμένο έτσι ώστε να φαίνεται το εσώρουχο!
@meraldia Τα λαστιχένια παπούτσια -σαμπό είναι τα ανεκδιήγητα crocs! Πίστεψα ότι το περσινό καλοκαίρι ήταν το τελευταίο τους αλλά ...πού τέτοια τύχη!

Giannis είπε...

Τα crocs στην Αμερικη ειναι κατι παραπανω απο αναρπαστα, αμερικανικη εταιρια γαρ, λενε οτι ειναι πολυ αναπαυτικα, και ανατομικα και εγω δεν ξερω τι!!!

παντως ειναι σαν πλαστικη μαουνα!!!

εγω που δουλευω τωρα 4 χρονια σε γερμανοφωνες περιοχες στην κεντρικη Ευρωπη, εχω βαρεθει να τα βλεπω, ειναι πολυ μοδα εδω περα και ολοι εχουνε τουλαχιστον 1 ζευγαρι!

Το πιο απιστευτο ειναι οτι εχω δει και με γουνακι, για το χειμωνα.

Επιπλεον ειναι απιστευτη εμπειρια αμα δειτε επισημο μαγαζι crocs.
Τα εχουνε αναρτημενα στους τοιχους σε ολα τα δυνατα χρωματα και συνδυασμους!

καποτε τα θεωρουσα τελειως αντιαισθητικα, τωρα δυστυχως τα εχω συνηθισει, το απιστευτο ειναι οτι στη δουλεια μου τα φορανε ολοι!

μια εποχη, οταν και ενδιαφερομουνα για μια κοπελα, οταν την ειδα με crocs, εχασα πασα ιδεα και ορεξη γι αυτην, και τελικα ειχα απολυτα δικιο, ειναι σαν αυτο που λενε, οτι αυτα που φορας ειναι προεκταση της προσωπικοτητας σου.

ελπιζω οι Ελληναρες να αντιστεκονται ακομα σε αυτη την λαιλαπα των crocs! περσι καλοκαιρι δεν ειδα πολλα απο αυτα!

Foteini είπε...

τα Crocs κάνουν θραύση στο εμπορικό κέντρο και τις παραλίες της Ρόδου σας πληροφορώ και είναι όντως α-παι-σι-α

περιμένω πότε θα περάσει αυτή η σιχαμερή τάση να ηρεμήσουν τα ματάκια μας

όσο για τα οutfits ύπάρχει τρελό υλικό αν κάτσεις ένα βράδυ στην Παλιά πόλη! Σορτσάκι και τακουναρα κάνουν πασαρέλα!Δίπλα στα σουβλατζίδικα...

chic in greek είπε...

snaporaz, στο μοντελάκι αυτό τίποτα δεν αποκλείεται. Θα προσπαθήσουμε να το βρούμε για να εφαρμόσουμε reverse engineering προκειμένου να ανακαλύψουμε τα μυστικά του.

Meraldia, νομίζω ότι ο Giannis κάλυψε το θέμα των crocs και τον ευχαριστούμε γιαυτό (αυτά με το γουνάκι ίσως είναι ο απόλυτος εφιάλτης του blog).

Crispy, να φανταστείς ότι δεν ήταν η μόνη που είδαμε με καλτσόν. Άβυσσος το μυαλό της μέσης αγγλίδας. Όσον αφορά στο εσώρουχο κάτω από το μαγιό είναι αλήθεια ότι πέρυσι αποφύγαμε τα κοσμικά ελληνικά νησιά και παραλίες και δεν παρατηρήσαμε την τάση.

Giannis, είμαστε οι τελευταίοι που θα σε κατηγορήσουμε για την άρνηση σύναψης σχέσης με άτομο που φοράει αυτού του είδους τα υποδήματα.

Foteini, αλήθεια ποιά είναι τα chic μέρη της Ρόδου;

Foteini είπε...

Chic, εξαρτάται τι εννοείς chic.Ακόμα και στο πιο κομψό και κυριλέ μέρος μπορείς να δεις άχαρο κόσμο και αυτό είναι που θα σου χτυπήσει στο μάτι. στην παλιά πόλη πάντως υπάρχουν όμορφα μαγαζιά που δυστυχώς με τους τουρίστες που έχουμε μόνο chic δεν είναι αυτή την εποχή. Εγώ προτιμώ εναλλακτικα: Ρωγμή, Μοι, Μάνταλα, Μod...