“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

27 Απρ 2010

Two worlds apart

To Chic-in-Greek βρέθηκε το τελευταίο δεκαήμερο στη Μόσχα και στην Ατλάντα και έχει πολλά να σας πει, όχι μόνο για ενδυματολογικά θέματα αλλά και για το γενικότερο lifestyle, οπότε … μείνετε συντονισμένοι. 

Όσον αφορά το ντύσιμο, η γενική μας εντύπωση είναι ότι στην Ατλάντα μπορείς να δεις τα πάντα. Από τις κομψές αλλά συντηρητικές επιλογές της λευκής και μαύρης upper class, μέχρι την κραυγαλέα ενδυματολογική έκφραση των αφροαμερικανίδων, καθώς επίσης και την πλήρη αδιαφορία για θέματα εμφάνισης λευκών και μαύρων, σε βαθμό που σπανίζει στην Ευρώπη.


Δύο τάσεις διασταυρώνονται σε πεζοδρόμιο της Downtown, Atlanta.

 

Αυτή η εμφάνιση θα μπορούσε να είναι αποδεκτή στη ρεσεψιόν παραθαλάσσιου ξενοδοχείου ... όχι όμως και σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, στο business center μεγαλούπολης που απέχει τουλάχιστον 300 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη ακτή.
Έβαλε κάτι πρόχειρο και βγήκε


Iδιαίτερα διαδεδομένες οι Luis Vuitton και στην Atlanta


Από την άλλη, στους δρόμους της Μόσχας η γυναικεία φυσική καλλονή αφθονεί. Γι αυτό το λόγο, ίσως, επειδή δηλαδή ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, οι Μοσχοβίτισσες καταφεύγουν εύκολα στην υπερβολή προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή. Το έντονο βάψιμο, τα καυτά μίνι και οι 12ποντες γόβες -έστω και για να ψωνίσουν στο μανάβικο- είναι εκ των ων ουκ άνευ της καθημερινότητάς τους.


Λίγο μιλιτερ (σακάκι), επιρροές από skinhead (τιράντες κατεβασμένες) και ολίγο από ... παπουτσωμένο γάτο

Λίγο ντεμοντέ ... αλλά αναμφίβολα καλλίγραμμη


Μια μικρή άνοδο της θερμκρασίας είχε ... θεαματικά αποτελέσματα (τελικά οι Luis Vuitton έχουν γίνει ο συνδετικός κρίκος Ανατολής και Δύσης)

3 σχόλια:

meraldia είπε...

Αυτές οι Luis Vuitton γάγγραινα κατάντησαν. Όπου και να πας, τσουπ! Όλο και κάποια θα κάνει την εμφάνισή της.

madame De Kourelle είπε...

... κι αυτή η αντίληψη ότι και καλά η LV ταιριάζουν με όλα, πολύ μου 'τη δίνει' καθώς και εσφαλμένη είναι (όχι, δεν πάει η καφέ monogram με τις μαύρες σου γαλότσες!!!)και 'ποιώ την ανάγκη φιλοτιμία' μου 'κάνει'...

crispy είπε...

Welcome back! Τι αντιθέσεις κι αυτές ανάμεσα στις δύο πόλεις! Και τι διαφορά ενδυματολογικής νοοτροπίας!
Περιμένουμε εναγωνίως κι άλλες αναρτήσεις από τις δύο πόλεις!
Καλό βράδυ!