“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

4 Απρ 2010

Φόρμα: Το ... απόλυτο πασχαλινό trend.

Αν νομίζετε ότι οι τοπικές ενδυμασίες αποτελούν μουσειακό είδος, σφάλλετε τα μάλα. Κρίνοντας από μία βόλτα σε παραλιακό θέρετρο της Αργολίδας, πρωί Μ.Σαββάτου, η τοπική ενδυμασία αναγεννάται!
Και δια του λόγου το αληθές, ιδού ένα χαρακτηριστικό δείγμα του trend που φορέθηκε από τις ντόπιες στην Ερμιόνη: Φόρμα, κατά προτίμηση βελουτέ και ει δυνατόν Juicy Couture!









Το αστείο είναι ότι ενώ οι γυναίκες αυτές επέλεξαν να εμφανισθούν με βελουτέ φόρμα προκειμένου να ξεχωρίσουν κατέληξαν να μοιάζουν όλες ίδιες. Το γιατί δε στη συγκεκριμένη πόλη, επελέγη η συγκεκριμένη αμφίεση ως το απόλυτο ενδυματολογικό trend παραμονή Πάσχα, Κύριος οίδε!
Υποψιάζομαι ότι σε αυτό συνέβαλε η τοπική celebrity και φρεσκοχωρισμένη Έλλη Κοκκίνου, η οποία εμφανίστηκε την ίδια ημέρα με –τι άλλο;!- γκρι φόρμα και η μητέρα της με μαύρη!
Για λόγους διακριτικότητας, δεν ελήφθη σχετική φωτογραφία (σημ: Τρίχες! Φταίει ο chic-in-greek που, όταν έπεσε πάνω τους, τον έπιασαν οι ντροπές του!)
Κι όσες δεν υπέκυψαν στη γοητεία (;!) της φόρμας, προτίμησαν το κλασικό πασχαλιάτικο κόκκινο είτε σε σετ παπουτσάκι-τσάντα είτε σε ….scalp!

Σετ γόβες-τσάντα σε κόκκινο πασχαλί, που τά'φερε ο ...νουνός! Και η απαραίτητη μπότα σε λευκό του χιονιού και της...κρητικής παράδοσης.

Σας ορκίζομαι: Δεν πρόκειται για αποκριάτικη περούκα...

Για τις μπότες στην καοϋμπόικη version τους, ούτε συζήτηση! Η μεγαλύτερη αναλογία ανά κάτοικο μετά το … Τέξας!

Πασχαλινή αμφίεση casual, όπου η έμφαση δίνεται στα αξεσουάρ: Καουμπόικη μπότα και παιδί στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: