“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

6 Ιουν 2010

Κι άλλες πλατφόρμες...


Οι πλατφόρμες, έχουν αναδειχθεί σε εξαιρετικά δημοφιλές υπόδημα της γυναικείας θερινής γκαρνταρόμπας, και δικαίως αφού χαρίζουν εντυπωσιακό παράστημα και συχνά είναι άνετες στο περπάτημα. Ειδικά την τελευταία διετία - τριετία, οι σχεδιαστές των διάσημων οίκων έχουν χαρίσει στους απανταχού fashionista άπειρα μοντέλα-αντικείμενα πόθου. Με το καλοκαίρι να έχει πλέον και επισήμως διαβεί το κατώφλι μας, ιδού μερικά μοντελάκια ακόμη. Προσωπικά 'πεθαίνω' για τα Bottega Veneta (640 euro, όσο δηλαδή μία ... σύνταξη του μέλλοντός μας!).

Bottega Veneta

                     Burberry                                                                                                                                                             



             Donna Karan
  
                              
Jimmy Choo 
        
   

Marc Jacobs

Donna Karan
   Miu Miu

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν οι πλατφόρμες γενικά. με τόσο μεγάλο ύψος δε, τις βρίσκω αντιαισθητικές. επίσης μιας και είστε πολύ της λεπτομέρειας σε αυτό το μπλογκ, γνώμη μου είναι πως πρέπει να υπάρχει μια αναλογία μεταξύ του ύψους του ποδιού και του τακουνιού. δλδ το βρίσκω αστείο μια κοπέλα με μήκος απο τον αστράγαλο ως το γόνατο 30 εκ. να φοράει τακούνι άλλα 10 εκ. (μια γυναίκα σαν εμένα π.χ. οριακά στο 1.60 έχει τέτοιο πόδι)
από την άλλη οι ψηλές γυναίκες δεν χρειάζονται ψηλά τακούνια...μπέρδεμα..
κάτι ήξεραν τη δεκαετία του 60 που φορούσαν τετράποντα.

lucia

madame De Kourelle είπε...

Λέγεται ότι όσο μεγαλύτερο ύψος διαθέτει μία γυναίκα τόσο ψηλότερα παπούτσια δικαιούται να φοράει...κατ'εφαρμογήν του κανόνα της τήρησης των αναλογιών.

Foteini είπε...

Αυτές οι Jimmy Choo είναι θεικές!!!!!!!!!!!!!!!Τις θέλω!

Kai γιατί παρακαλώ, εμείς οι κοντές δε δικαιούμαστε να φοράμε τακούνια;Ίσα ίσα που ένα ωραίο λεπτό πόδι φαίνεται μεγαλύτερο και πιο κομψό με τα ψηλά τακούνια...!

χχχ
Φ.