“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

17 Ιαν 2011

Γαμπριάτικο κοστούμι:Παράδειγμα προς αποφυγή


Οι έχοντες καλαισθησία το γνωρίζουν πολύ καλά: Ο χώρος του γαμπριάτικου ενδύματος αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για το ξεδίπλωμα της πιο ακραίας κακογουστιάς. Το chic-in-greek αλίευσε σε επαρχιακό περιοδικό το εικονιζόμενο σατέν (;) ασημί κοστούμι με την (πλαστικοποιημένη;!) κόκκινη γραβάτα, το ασορτί (τη σακούλα εμετού, γρήγορα!) μαντηλάκι και  το πουκάμισο -γυαλιστερή συνθετικούρα βαρβάτη.
Συμβουλή προς μέλλοντες γαμπρούς: Προτιμήστε το γαμπριάτικο κοστούμι σας να είναι από φυσική ίνα κι όχι από ... πολυέστερ! Και μην παρασύρεσθε από γνωστά μοντέλα που επιστρατεύονται για να αναβαθμίσουν τις ατυχείς επιλογές του κάθε εμπόρου ετοίμων ενδυμάτων. Κατά την ώρα του μυστηρίου, μέσα στο κοστούμι δε θα βρίσκεται ο ... ωραιοποιητικός παράγων Φραγκολιάς αλλά μόνον εσείς. 

4 σχόλια:

natalie είπε...

Χαχαχα, μα που το ξετρυπώσατε αυτό το διαμαντάκι; Και ο ωραιότερος άντρας του κόσμου να το φοράει αυτό, δε σώζεται με τίποτα!

madame De Kourelle είπε...

Τhis is exactly our point, αγαπητή natalie!

ad_astra είπε...

Πωπω...θησαυρός η συγκεκριμένη διαφήμιση.
Δυστυχώς όμως, πιστεύω δεν υπάρχει ελληνικός γάμος χωρίς 4-5 καλεσμένοι να φορούν κουστούμια σαν κι αυτο, ίσως και χειρότερα.

chic in greek είπε...

... να σου πω ότι έχεις άδικο!!! ... δεν μπορώ να το κάνω αυτό.