“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

22 Φεβ 2012

Spectators: Δίχρωμα και σαγηνευτικά!

Τα δίχρωμα wingtips, τα αποκαλούμενα spectators, αποτελούν έναν από τους κρυφούς μου πόθους. Με σαφείς αναφορές στις δεκαετίες του '20 και '30, Great Gatsby  και σε Jazz καταστάσεις είναι τα παπούτσια που θα ήθελα να φοράω όταν πιάνουν οι πρώτες ζέστες. Για να πω την αλήθεια όμως δεν έχω τολμήσει να προβώ σε απόκτησή τους ξέροντας ότι θα είναι πολύ δύσκολο να φορεθούν εκτός κι αν ανήκεις στο neo-swing κοινό και τα υιοθετήσεις σαν έκφραση lifestyle 

Ένα άλλο παπούτσι που μου έχει τραβήξει την προσοχή, σαφώς πιo casual είναι τα μποτάκια red wing με άσπρη σόλα.
Οι άσπρες σόλες είναι αρκετά πρωτότυπες για casual εμφάνιση και θα πρέπει να είναι και πολύ αναπαυτικές, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι αυτού του πάχους σόλες πρωτοεμφανίστηκαν σε στρατιωτικά άρβυλα.

Τυχαία ανακάλυψα ότι οι δύο αυτές τάσεις έχουν συνδυαστεί με πολύ αποτελεσματικό και πρωτότυπο τρόπο στην νέα ανδρική κολεξ της Bally. Τα βρίσκω πολύ καλή επιλογή για μια casual εμφάνιση ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού η συνύπαρξη του μπεζ καμβά με το δέρμα επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει ενώ μπορούν να φορεθούν τόσο με τζίν όσο και με κοστούμι (ανοικτόχρωμο κατά προτίμηση). Απολαύστε δύο χαρακτηριστικά ζεύγη:



Δεν υπάρχουν σχόλια: