“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

14 Δεκ 2010

ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Η φωτό από το fimotro@blogspot.com

Απολαύστε, κυρίες και κύριοι, τα άξια τέκνα του κόμματος του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ εξερχόμενα εκ του Μαξίμου σήμερα. Δε σε καλεί και κάθε μέρα ο πρωθυπουργός της χώρας, σκέφτηκε ο εκ δεξιών του προέδρου Καρατζαφέρη Μπουμπούκος και  κοτσάρησε μια κόκκινη της φωτιάς γραβάτα με λευκό πουκάμισο κάνοντας προσομοίωση  χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν... Αν και η εφαρμογή του κοστουμιού είναι καλή, η μη κατάλληλη για την περίσταση γραβάτα, η αγιοβασιλιάτικη εντύπωση της οποίας επιτείνεται από το λευκό του πουκαμίσου, καταστρέφει το σύνολο.

Ο πρόεδρας πάλι έχει τσακωθεί τόσο με την αισθητική και το στυλ που δεν ξέρει κανείς από που να αρχίσει να σχολιάζει: από το μήκος του μανικιού, από το μήκος αλλά και το πλάτος του μπατζακιού, τις εμφανώς τεράστιες βάτες; (και μη μου πείτε ότι εξισορροπούν το σωματικό όγκο διότι κάνουν το αντίθετο, τον προβάλλουν!). Και το ερώτημα που τίθεται ευλόγως είναι το εξής: Πού έχει πάει το άλλο μισό της έρμης της γραβάτας;!

Οσο για τον κ.Αϊβαλιώτη, θα πρέπει να μάθει να ψωνίζει πουκάμισα και κοστούμια στο σωστό για εκείνον μέγεθος: Το πουκάμισο, ειδικά όταν φοριέται με γραβάτα οφείλει να είναι κουμπωμένο, (εκτός κι αν είσαι rock star ή trend setter ή επιστρέφεις ξημερώματα από τα μπουζουκια), τα μπατζάκια θα πρέπει να μην σκουπίζουν τους δρόμους και ο καβάλος να μην φτάνει στο γόνατο!

Μήπως γι'αυτό δεν πήραν μαζί τους τον κ.Βορίδη, επειδή υπερισχύει από πλευράς στυλ;!

3 σχόλια:

Marwood είπε...

Τέσσερα στα τέσσερα στη φωτογραφία!

ad_astra είπε...

Προσωπικα ψηφιζω ευκολα Αϊβαλιωτη ως πιο κακοντυμενο. Ειδικα τετοια εφαρμογη παντελονιου δεν τη βλεπεις συχνα (εκτος ελληνικου κοινοβουλιου βεβαια).

chic in greek είπε...

Συμφωνώ ... αν ειναι να επιλέξουμε προηγείται ο Αιβαλιώτης ... όμως κι ο Πρόεδρος ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.