“Dress is a very foolish thing, and yet it is a very foolish thing not to be well dressed.”
Lord Chesterfield

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ all time classic style!

27 Αυγ 2010

Νάτο πετιέται, νάτο πετιέται!.

Αυτό που προσέξαμε φέτος στις παραλίες είναι ο τρόπος που πολλά αρσενικά φορούσαν το τύπου σορτσάκι μαγιώ τους: Πεσμένο, με επιτηδευμένο τρόπο, χαμηλά στους γοφούς.


Όταν λέμε 'πεσμένο', εννοούμε τόσο, ώστε να καλλιεργεί προσδοκίες στο γυναικείο (και ανάλογα με το target group του καθενός, και στο ανδρικό) φύλο: Να τώρα, τώρα θα ξεπροβάλει το ... πουλάκι (όνομα και πράμα), πράγμα άλλωστε πολύ εύκολο ειδικά όταν οι wanna be sexy κύριοι έπαιζαν πχ ρακέτες.



Προφανώς είναι trend της gay μόδας που για κάποιο περίεργο λόγο έχει απήχηση και σε straight αντρες. Και ενώ η εικόνα ενός ελαφρώς πεσμένου μαγιό σε ένα καλό σωματότυπο μπορεί να είναι σέξυ, όταν προκύψει τυχαία, η επιμελής προσπάθεια των περισσοτέρων να ... κατεβάζουν συνέχεια μπροστά στα μάτια μας το μαγιό τους ώστε να επιτύχουν την οριακή του ισορροπία, κατά την προσωπική μας εκτίμηση είναι μάλλον ....ξενερωτικόν παρά σέξυ!
Ένας 36χρονος, που αρέσκεται να επιδεικνύεται παίζων ρακέτες σε κοσμικές παραλίες της Μυκόνου, με επιμελώς χαμηλωμένο μαγιό, είναι, κατά τον πρόεδρο της ΝΔ κ.Αντώνη Σαμαρά, ο καταλληλότερος υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής. (Ο κ.Β.Κικίλιας σε φωτό από το "Εθνος της Κυριακής" της 22.8.2010)

3 σχόλια:

Snaporaz είπε...

Εξαιρετική παρατήρηση ότι σέξυ είναι το τυχαίο και όχι το υπολογισμένο και προμελετημένο.

Χωρίς να θέλω να ακουστώ απαισιόδοξος, η παρατήρηση έχει γενικότερη αξία. Φαντάζεται κανείς ότι ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός είχαν μια μεταφυσική διάσταση στην χώρα μας, κάτω από το σκληρό ελληνικό φως.
Και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να ορίσουμε προτάσεις σαν την παραπάνω, σκέφτηκα ίσως αρνητικοί ορισμοί να βοηθούσαν - δηλ. ο αισθησιασμός είναι το αντίθετο αυτής της υπολογισμένης και "υστερόβουλης" επίδειξης ρσενικότητας, ότι o ερωτισμός κρύβεται στο υπονοούμενο και όχι σε αυτό που βγάζει μάτι.


Για Κικίλια τι να πω - το πιο εύστοχο πολιτικό σχόλιο που έχω διαβάσει κάνατε, αν και η σελίδα του στο facebook τα λέει όλα μόνη της... Η φώτο θα ήταν καλύτερη πάντως αν στο αριστερό χέρι έπαιζε ένα κομπολόι, πάει και με το γυαλί

madame De Kourelle είπε...

A, snaporaz, σωστά! Πως και δε σκέφτηκα να επισκεφθώ τη σελίδα Κικίλια στο facebook! Φωτογραφημένος, βλέπω, με προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς όπως η Αννίτα Ναθαναήλ. Α και μία στυλιστική παρατήρηση: Ροζ πόλο μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου με ... λευκό σκελετό. Jesus!

Snaporaz είπε...

... και για να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε για τον υποψήφιο του κόμματος των αστών για την πρωτεύουσα της χώρας.